Termék részletek


Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről

-38%
Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
 • Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
 • Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
 • Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
 • Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
 • Gyerek mobil wc és wc szűkítő készletről
12 061 Ft
Akció: 7 459 Ft
Kezdete: 2022.01.13  

 

 

Gyerek mobil wc és szűkítő


 • A gyermekek életében több mérföldkő is van, ilyenek például az első lépések, az első szavak, és az első sikeres bili használat. A régen várt pillanat után azonban sok szülő szembesül azzal, hogy a kiszámítható és rendszeres pelenkacseréket felváltja a folyamatos mosdó keresés.

  Minél kisebb a csemete, annál gyorsabban kell megoldást találni égető problémájára. Mit lehet azonban tenni egy hosszúra nyúlt belvárosi séta során, vagy egy gyermekelőadás szünetében, ha a mellékhelyiséghez sor kígyózik?

  Ez egy strapabíró, összecsukható ülőke, melynek a közepén lyuk van.

  Kell is a masszív felépítés, hiszen 15 hónapostól 8 éves korig használható.

   

  A mobil vécécske használata természetesen nem csak akkor célszerű, ha nyakunkba vesszük a város, hiszen sok esetben a nyilvános illemhelyek nem felelnek meg az alapvető higiéniai követelményeknek. Egy apró gyermek, akinek lábai még nem érik el a földet, a felnőttek számára kialakított ülőke pedig túl széles, bizony számtalan helyen érintkezik a tisztának nem nevezhető toalettel. Ilyenkor tehet jó szolgálatot a táskánkban lapuló, tiszta és a lurkók méretére igazított saját mellékhelyiség. A szerkezet néhány mozdulattal bárhol összeállítható, használat után pedig könnyedén visszacsomagolható.

  Azok a csemeték is szeretni fogják, akik még nem szánták rá magukat, a magas, felnőtt vécé használatára.

  A nagyinál, barátoknál, és ismerősöknél sem kell attól tartani, hogy a bilihez szokott kicsik nem merik használni a hatalmas csészét, ha a táskánkban lapul a mobil vécécske.

  Felsorolásunk végén pedig emlékezzünk meg a folyton hezitáló apukákról, akik leánygyermeküket nem szeretnék a férfi mosdóba vinni, ők maguk azonban nem mehetnek be a nők számára kialakított helyiségbe.

  Néhány mozdulat, és a ma már szinte mindenhol megtalálható baba-mama helyiség gyermekmosdóvá alakítható, ahová már együtt is bátran bemehetnek.  

  A mobil vécécskével számtalan kellemetlen helyzettől kímélhetjük meg magunkat, miközben gondoskodunk gyermekünk számára a tiszta és barátságos gyermekvécéről.

   

  Szállítási határidő:  5 nap

   

  Két színben rendelhető. 

   

  Futárszolgálattal küldjük el Önnek a rendelését.
  Fizethet előre átutalással vagy bankkártyával így azonnali 3% kedvezményt kap vagy a készpénzben a futárnak a csomag átvételekor.
  Valamennyit termékünkre 30 napos visszavásárlási garanciát vállalunk, így Ön kockázat nélkül vásárolhat.

 • Cikkszám
  1450