Blog
2018.10.02 11:52

Ha neked sem szobatiszta még a gyermeked, akkor ezt olvasd el

Nagyon elkeseredtem… Elfogyott minden reményem. A kisfiam már iskolás volt, és még mindig nem volt szobatiszta. Sokszor voltak álmatlan éjszakáim, hogy vajon mi is lehet baj. Az egész környezetem ellátott mindenféle tanáccsal, de sajnos egyik sem működött.

Már amikor feladtam és elfogadtam a helyzetet, akkor internetezés közben rábukkantam egy aranyos hirdetésre, amelynek a mai napig nagyon örülök.

 

– Üdv, én Évi vagyok, a Trend Kuckó vásárlója. Rita (a tulajdonos) kért meg arra, hogy írjam le a tapasztalataimat. –

 

Egy vicces kis béka nézett rám, és mintha azt mondta volna nekem, hogy “Én vagyok a megoldás a problémádra”. Most lehet bolondnak néztek, de tényleg magamban egy békával beszélgettem, és arra jutottunk, hogy akkor utolsó megoldásként összefogunk, és segítünk a kisfiamnak.

 

Meg is rendeltem, majd becsomagoltam és ajándékként adtam oda a kisfiamnak. Hihetetlenül örült neki, hogy ilyen nagy (tényleg nagy) meglepetést kapott. Persze, az adott pillanatban nem tudta eldönteni, hogy mi is ez, de végül nagyon szerette volna kipróbálni. Apával együtt fel is szereltük a falra és elmagyaráztuk neki, hogy hogyan működik, hogy is kell használni.

Nagyon aranyos volt, ő pont ugyanúgy beszélt a kis békához, ahogyan én. És itt ki is alakult egy kis “barátság” valamint bizalom közöttük, nagyon megszerette a zöld kisállatot.

Hihetetlen, de ettől a naptól kezdve minden megváltozott. Örömmel ment minden egyes nap a mosdóba, mindegy volt, hogy nappal vagy éjszaka van. Ezzel vége is lett a problémáknak, az álmatlan éjszakáknak.

 

 

Ajánlom neked is a békát, ha ilyen problémád van: https://www.trendkucko.hu/Falra-helyezheto-kisfiu-Wc