Blog
2018.10.19 14:36

Miért és hogyan jött létre a Trend Kuckó

Egy szép nyári napon a barátnőm a 35. szülinapi buliját tartotta, melyet a kertben rendezett meg. A kert szépen fel volt díszítve, grillezéshez minden elő volt készítve, már ropogott a szén is, az üdítők be voltak készítve és halkan szólt egy kis lágy jazz zene is. Lassan megjöttek a vendégek is, a legtöbben kisbabával érkeztek vagy kis gyermekkel. Minden tökéletesen klappolt, egy ideig….

Ugyanis bár a kicsik nagyon boldogan mászkáltak mindenfelé, egymás után történt valami kis baleset. Egyik picinek kiszakadt a térdén az új szép kis nadrágja, a másik babának teljesen zöld lett a fűtől a kis nacija, ami már nem biztos, hogy kijön mosásnál. A harmadik pici pedig beütütte a kis térdét.

 

Ebben a pillanatban fogalmazódott meg bennem, hogy milyen jó lenne, ha úgy tudnánk önfeledten szórakozni, hogy közben a picik is jól érzik magukat, annyi ideig tudnának kúszni-mászni, ameddig csak szeretnének.

 

Másnap bele is fogtam a babavédő eszközök felkutatásába, és hamar megállapítottam, hogy mennyire kevés üzletben lehet kapni és ha lehet is, milyen drága. Ekkor döntöttem el, hogy olyan gyermek termékekkel szeretnék foglalkozni, gyártani, amelyek nagyon praktikusak, ízlésesek és az anyukák elérhető áron juthatnak hozzá.

AZ ANYASASÁG AZ EGYIK LEGSZEBB DOLOG A VILÁGON

 

de valljuk be, hogy azért sok nehézséggel is jár.

A Trend Kuckó azért jött létre, hogy az édesanyáknak olyan sokat segíthessünk termékeinkkel, amennyit csak lehet. Ez a mi hivatásunk.