Blog
2019.05.31 12:02

Így védd meg a gyermekedet a bacik ellen

Rengeteg baci leselkedik gyermekünkre nap mint nap, és a legtöbbet szinte lehetetlen elkerülni, különben sehol sem hagynánk mászkálni őt. Bár valamennyi baktériumra szüksége van ahhoz, hogy erősödjön az immunrendszere, mégsem szeretnénk, hogy mindig mindenhol a szájába vegye a koszos kezét.

Ez főleg érvényes az olyan helyekre, ahol egy nap rengeteg ember fordul meg különféle betegségekkel. Ilyen hely például egy élelmiszerbolt. Naponta több száz, esetleg ezer ember veszi meg a reggelihez, ebédhez vagy vacsorához való összetevőket. Megfogdossák a termékeket, majd visszarakják, ráköhögnek, esetleg tüsszögnek és már rajta van a rengeteg kórokozó. Biztosan lejátszódik a Te szemed előtt is, ahogyan a gyermeked odamegy, és elkezd játszani ezekkel az árukkal és végül a tenyerén landol a mások által kibocsátott összes szennyeződés.

 

Ugye milyen ijesztően hangzik?

 

Lehet, hogy Te még sosem gondoltál erre, de a Trend Kuckó folyamatosan azon dolgozik, hogy gyermekedet a lehető legjobban meg tudd védeni a rá leselkedő veszélyek ellen. Különféle baba biztonsági termékeket gyártunk, hogy a csöppséged mindig mindenhol biztonságban lehessen.

 

Így született meg a bevásárlókocsi huzat is, amely által Te nyugodtan tudsz koncentrálni a bevásárlásra és nem azon kell izgulnod, hogy a gyermeked hány milliónyi baktériumot szed össze percről percre. A bevásárlókocsi legtöbbször úgy van kialakítva, hogy a tolókarnál lévő kosárba be tudod ültetni a kis gyerkőcödet. A legtöbb lurkó imád itt utazni, tehát egyszerűen össze tudod kötni a kellemest a hasznossal.

 

Hogy miért jó, ha használod ezt a huzatot?

 

Mert így a gyermekedet meg tudod védeni attól a nagy mennyiségű kórokozótól, amely a bevásárlókocsin található. Hiszen ő nem csak megfogja a fogantyút, de legtöbbször meg is kóstolja azt, így azonnal a szájába kerülhet mindenféle bacilus. A bevásárlóhuzat által higiénikus helyet biztosíthatsz a picidnek, amíg Te beszerzed a listádon szereplő élelmiszereket. Könnyen mosható és olyan picire összehajtható, hogy mindig magadnál tudod tartani. Védd meg gyermekedet, szerezz be ma még egyet, itt:

https://www.trendkucko.hu/Bevasarlokocsi-huzat-vagy-takaro