Blog
2019.07.20 11:34

Trendi árnyékoló babahordozóra

Gyönyörű napsütés, friss levegő és a békésen alvó kisbabád. Biztosan Te is szoktad azt érezni, hogy ez az a pillanat, amelyet soha semmiért nem cserélnél el. Ott ülsz a teraszon, csak nézed őt, percekig csodálod a létezését és őrzöd a kis álmait.

De vajon mindig békésen és biztonságos helyen tud alukálni? Elég akár egy zümmögő bogár, vagy csak egy erősebb napsugár és máris sírdogálva felébredhet az életed értelme.

 

Hogyan kerülheted el, hogy a kisbabád minden apróságra felébredjen? 

 

Szerezz be egy trendi árnyékolót a babahordozóra! Így nem csak a káros napsugárzástól óvhatod meg őt, hanem a szúnyoghálós ablaknak köszönhetően a különféle rovaroktól is. Ez a kis ablak pedig pluszban lehetővé teszi a baba számára a nézelődést, amint felébredt.

 

Ha pedig imádod a multifunkcionális dolgokat, akkor ez a rugalmas árnyékoló lesz számodra az igazi. Elasztikus anyagának köszönhetően többféle szituációban is számíthatsz rá. Használhatod árnyékolóként a babakocsira, de tökéletesen passzol a babahordozóra is. Kiválóan funkcionál takaró kendőként etetéskor, így soha nem kell egy pillanatra sem kellemetlenül érezned magad, ha megéhezik a picid. Ha pedig gyerkőcöd nagyobb lesz, akkor élelmiszerboltban is könnyedén ráhúzhatod ezt a praktikus árnyékolót a bevásárlókocsira, így gyermeked biztosan nem szedi össze a milliónyi baktériumot. Gondoskodj kisbabád pihentető alvásáról, szerezz be neki egy árnyékolót itt: https://www.trendkucko.hu/shop_search.php?search=Babahordoz%C3%B3ra+%C3%A1rny%C3%A9kol%C3%B3