Blog
2019.07.30 16:06

Így szoktasd rá kisfiadat a WC használatára

Biztosan te is észrevetted, milyen gyorsan növekszik a te édes, pici fiad. Ha ez így van, akkor viszont hamarosan gondolnod kell a pelus, később pedig a bili elhagyására, amelyek nem tartoznak a legkönnyebb feladatok közé. Mivel egyik napról a másikra nem tudod őt meggyőzni, hogy mostantól a wc-t használja, ezért valószínűleg a játékos módszer fog beválni.

Általában a kisfiúk legnagyobb problémája az, hogy félnek a WC szörnytől, főleg éjjel. Ezért legtöbbször nem is mernek kimenni a mosdóba, így reggelre látható nyomai maradhatnak ennek.

A Trend Kuckó gyerekpiszoárjának segítségével viszont elkerülheted ezeket a problémákat és mókásan veheted rá fiú gyermekedet a célzás művészetére. Az aranyos pingvin vidám, világoskék színben pompázik és kedves szemei vannak, így gyermeked biztosan nem fog félni tőle. 

Ez a praktikus kiegészítő egy forgó propellerel is el van látva, amely még játékosabbá teszi a WC használatot, hiszen forog, ha folyadék éri. A piszoár stabilan elhelyezhető a csempére és hála a tapadókorongoknak még a magassága is állítható, hogy a gyerkőcöd növekedéséhez lehessen igazítható.

 

Könnyítsd meg kisfiad “ önállósodását” és szerezz be neki egy gyerekpiszoárt, hogy még a számára legnehezebb dolgok se jelentsenek kihívást. Ez a játékos eszköz tökéletes megoldás a gyerkőcöd higiénai szokásianak megalapozásához.