Blog
2019.08.21 13:22

Így legyen biztonságban a babád az autóban is

Egy pici gyermek állandó felügyeletet igényel, szinte a nap 24 órájában. Nincs ez másképp az autóban sem. Annyi nehézség viszont van benne, hogy vezetés közben szinte lehetetlen folyamatosan odafigyelned a gyerkőcödre, hiszen első a saját biztonságotok. A vezetés 100%-os koncentrációval jár, így csak egy-egy pillanatra tudsz ránézni a csemetédre. 

Ha szeretnéd elkerülni az állandó hátra való forgolódást, akkor érdemes beszerezned egy állítható, nagy méretű baba biztonsági tükröt, amely segít közelről látni a lurkód arcát, így nyugodtan figyelhetsz a forgalomra.

 

Hosszabb útra

 

Ha nem csak pár házzal arrébb mész a csemetéddel, akkor szüksége lehet egy biztonsági övre helyezhető nyaktámaszra is. Így nem csak kényelmesen és békésen tud szunyókálni, hanem a kellemes anyagnak köszönhetően az öv sem irritálja a pihe-puha baba bőrét. A cuki állatosat pedig egyenesen imádni fogja.

 

De ha elaludt a szemed fénye, akkor nem csak a nyaktámasz lehet hasznos, hanem az utazó fejpánt is. Ennek a fejpántnak a segítségével a gyerkőcöd kis buksija nem fog előre billenni menet közben, így a legszebb álmait őrizheted vezetés közben is.

 

Ha pedig a gyermeked egy örökmozgó típus, akkor hasznos lehet számodra a biztonsági, övrögzítő csat, amely megakadályozza, hogy a lurkód ki tudjon bújni az övből az utazás során. Így Te is nyugodt szívvel tudsz a vezetésre koncentrálni.

 

Ha tudod, hogy gyakran fogsz útra kelni gyermekeddel, akkor érdemes már előre beszerezned ezeket a praktikus termékeket, hiszen így elkerülheted azt a problémát, hogy mindig félre kelljen állnod az autóval, hogy kiderítsd miért is sír a pici gyermeked. Könnyítsd meg az életedet a Trend Kuckó termékeivel!