Blog
2019.08.21 13:28

Nincs többé fájdalom a gyermeked cipelése közben

Biztosan te is tapasztaltad már, milyen több percen, vagy órán keresztül a gyermekedet cipelni. Bölcsibe menet, bevásárlás vagy séta közben, de egy kirándulás során is könnyen előfordulhat, hogy elfárad a kis lurkód, és azonnal az öledben szeretné tovább folytatni az épp aktuális programot.

 Ez persze egy szülőnek egy szívmelengető, kellemes érzés. Pár percig… Utána kezdődik a fájdalom az alkarodban, majd a bicepszedben, míg nem végül az egész hátadban és derekadban érzed az elviselhetetlen fájdalmat. Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy épp melletted van a párod, akkor átadhatod neki, így kicsit pihentetheted a kezeidet, de mi tudunk egy még jobb megoldást! 

 

Ezentúl öröm lesz a gyermekedet hordozni

 

Az új baba csípőhordozó megkönnyítheti a hétköznapjaidat, hiszen megszűnnek a cipelés okozta fájdalmak, így boldogan viheted ölben gyermekedet, ha épp elfáradt.

Használata egyszerű, hiszen egy mozdulattal fel- és levehető a csípőhordozó. Nem csak a lurkónak kényelmes megoldás, hanem neked is, hiszen a súly nagy részét átveszi a derékra csatolt hordozó. Így a gerinced nem lesz túlterhelt, nem tartod a testedet folyamatosan ferde helyzetben, így elkerülheted a hátfájdalmat is.

 

Hol használhatod?

 

  • otthon
  • kiránduláskor
  • séta közben
  • bevásárlás közbenEgyszerű és praktikus a használata

 

Nagy előnye, hogy gyorsan fel tudod csatolni, a pamut anyagának köszönhetően nem izzadsz bele, súlyánál fogva pedig szinte nem is érzed, hogy van rajtad valami.

 

Miután összecsatoltad a derekadon a csípőhordozót, forgasd arra az oldalra, ahol használni szeretnéd, és ültesd rá a gyermekedet. Arra azonban mindig ügyelj hogy egy kézzel tartsd a gyerkőcödet! Használata kb. 6 hónapos kortól 36 hónapos korig javasolt. Max. terhelhetőség 18 kg. Ha szeretnéd megkönnyíteni a hétköznapjaidat, akkor szerezz be egyet, még ma itt: https://www.trendkucko.hu/Baba-Csipohordozo