Blog
2019.10.24 09:34

Amire érdemes figyelned kisbaba fotózáskor

Igaz, hogy ma már a mobiltelefonok kiváló minőségű képeket tudnak készíteni, viszont ha igazán művészi fotókat szeretnél látni csöppségedről, akkor mégis érdemes ezt a feladatot inkább egy babafotózásra specializálódott fotósra bíznod. Ő már rengeteg szakmai tapasztalattal és türelemmel rendelkezik, így a fotózás eredményesebb lehet, mintha magad készítenéd el a képeket.

De miért is olyan bonyolult feladat ez?

 

Egy kisbaba gyakran lehet sírós; fájhat a hasa, növésnek indulhat a foga, de az is előfordulhat, hogy épp rossz kedve van. Ilyenkor várni kell, amíg megnyugszik, majd újra be kell állítani a megálmodott pozícióba. Ha picit elmozdult, igazítani kell rajta és ami a legfontosabb: meg kell találni a számára legelőnyösebb látószöget.

Mindeközben figyelni kell a baba biztonságára is, hogy úgy készüljenek el a gyönyörűszép képek, hogy közben nem veszélyezteti semmilyen apró baleset.

 

Mikor érdemes újszülött vagy kisbaba fotózásra menni?

 

Az újszülött fotózásra mindössze a születéstől számított két hét áll rendelkezésre. Ezután már eltűnnek az újszülöttekre jellemző testi jegyek, vonások. Valamint ebben az időszakban még többnyire alszanak, így könnyebbé válhat a fotózás.

 

Kisbaba fotózásra azonban újszülött kor után is bármikor lehet lehetőséged. Itt már nem a baba apró testi adottságain van a hangsúly, hanem inkább az egyéniségén: a sok haján, esetleg az elbűvölő nagy kék szemein vagy a nagyon cuki mosolyán.

 

Milyen ruhát érdemes ilyenkor magunkkal vinni?

 

Rengeteg szép és édes kis szettet lehet kapni. Azonban ha valami nagyon egyedit szeretnél, amit más babán biztosan nem fogsz látni, akkor érdemes a Trend Kuckó babaruhái közül válogatnod: van pink balerina szett, katicabogár szett, nyuszis szett de akár még kiskutyás szett is. Mindenképp olyan rendelj, amely szerinted a legközelebb állhat a kisbabád személyiséghez. Ami pedig az egyik leglényegesebb dolog: érdemes magaddal hoznod a “szokásos” utazó csomagot, amelyben pelus, cumi, tápszer, tej és még a kedvenc játéka is megtalálható. Mivel nem lehet kiszámítani pontosan a babafotózás idejét, így érdemes mindent magaddal hoznod, amire a kisbabádnak szüksége lehet.


Tökéletes ajándék

 

Nincs is szebb dolog a világon, mint amikor egy új jövevény érkezik a családba.  Ezt nem csak az anyuka gondolja így, hanem a nagyszülők és dédnagyszülők is. Számukra nincs is csodálatosabb ajándék, mint a Piciről készült mosolygós képek. Ha nem is tudod őket gyakran meglátogatni, ezek a képek mindig is melegséggel fogják eltölteni a drága szívüket.

 

Ha szeretnéd elvarázsolni az egész családot az édesebbnél édesebb képekkel, akkor nézd meg itt a cuki babaruhákat:itt:https://www.trendkucko.hu/spl/492470/Baba-fotozashoz-ruha-kiegeszitok