Blog
2019.11.10 10:43

Baldachin szett babáknak

Ha még hezitálsz, hogy szükséged van-e baldachinra a gyerkőcöd kiságyára, akkor most elárulunk pár titkot, hogy miért is fogod ezt imádni:

 

 

  • Megvalósíthatod az egyik titkos álmodat

 

 

Ha mindig is odáig voltál a királylányos dolgokért, akkor biztosan Te is gyakran álmodoztál arról, hogy milyen szuper lenne egy barbis szoba, baldachinos ággyal. Korábban ezek a dolgok luxusnak számítottak, hiszen irreális áron lehetett megvenni és választék sem nagyon volt. Azonban Te már meg tudod adni a gyerkőcödnek ezt a fantasztikus élményt, Te pedig az ágy mellett gyönyörködhetsz a kisbabádban, a csodaszép baldachin alatt.

 

  • Biztonságérzetet nyújthat a babádnak

 

 

Lehet, hogy eddig Te is úgy gondoltad, hogy csak esztétikai szempontból varázslatos a baldachin kiságyra, azonban van egy fontos jelentősége is:

Amikor a babád kikerül a nagyvilágba, akkor rengeteg inger éri, ami számára szokatlan, esetleg zavaró is lehet. Hiszen anya hasában minden olyan nyugodt volt, szűk kis helyen, amit ő megszokott és szeretett. A baldachin segítségével előidézheted neki ezt a szép időszakot, hiszen így szűkebbé válhat neki a tér, így csak a magáénak érezheti ezt a kis területet. Mindemellett sokkal meghittebbé, barátságosabbá válhat neki így ez az új világ.

 

  • Megvédheti a zavaró tényezők ellen

 

 

Elég bosszantó tud lenni, amikor békésen alszik a szemed fénye, és egy arra zümmögő légy felkölti őt a legszebb álmaiból. A baldachin szett megvédi kisbabádat a rovarok ellen is, így a melegebb időszakokban is békésen pihenhet.

 

Ha imádod a romantikus dolgokat, ha szeretnéd a saját álmodat belecsempészni a hétköznapokba, és ha szeretnéd, hogy az összes rokonod és ismerősöd elolvadjon a baldachin között pihenő hercegnődtől, akkor ne gondolkodj tovább, hanem rendeld meg a baldachin szettet, még ma, itt:

https://www.trendkucko.hu/baldachin-baba-es-gyerekszobaba