Blog
2020.03.10 15:05

Világítós kapcsoló matrica gyermekednek

A legtöbb lurkónak óriási nagy kihívást jelent éjszaka kimenni a mosdóba, ugyanis még annyira félnek a sötétben, hogy inkább tartogatják reggelig, ha kibírják addig. A világítós kapcsoló matrica azonban pont annyira világít éjszaka, hogy megnyugvást jelent számukra, hogy van egy kis fényforrás és könnyen megtalálják a kapcsolót. Így egy pillanat alatt világos lehet a szobában. Többféle figura közül is tudsz választani. Amellett érdemes döntened, amely a gyerkőcödhöz a legközelebb áll.

Állatos piszoár kisfiúknak

 

Ha pedig a kisfiad még a mosdóba is fél kimenni, akkor lepd meg egy falra helyezhető állatfigurás piszoárral. Ennek a piszoár segítségével gyermeked nemcsak bátrabban fog kimenni a mosdóba, hanem könnyebben szokik le a bilis időszakról is. Állandó használata csökkentheti a “wc-szörnyektől” való félelmet, így hamarosan vége a rossz álmoknak is.

 

A Trend Kuckó gyerekpiszoárja játékos módon taníthatja meg kisfiadat a célzás művészetére is, mivel a piszoár közepén található egy forgó propeller is. Ha pedig folyadék éri a propellert, akkor azonnal elkezd forogni így érdekessé téve a wc használatát. A piszoár tapadókorongjai erősen tartanak a csempén, magassága pedig állítható, így a kisfiad növekedéséhez igazítható.

 

Könnyítsd meg gyermeked életét és szerezd be neki ezeket a játékos, de annál hasznosabb dolgokat,  hogy soha többé ne kelljen félnie sem a sötétben, sem a mosdóban.