Blog
2021.01.28 09:48

Dobd fel a gyerekszobát falmatricákkal!

A gyerekszobát berendezni nagy kaland. Természetesen a berendezés hasznossága fő szempont, de legalább ennyire fontos az összhatás is. A dekorációt meghatározza a gyermek neme, kora, a saját vagy a már meglévő gyerek ízlése, kedvencei, vagy egy választott tematika.

A falmatricák tökéletes megoldást nyújtanak a gyerekszoba hangulatának meghatározásához. Az első benyomás meghatározó élmény, és mi is tehetne hangulatosabbá egy gyerekszobát, mint egy játékos matrica? Manapság már rengeteg féle matrica közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó kisfiúról, kislányról, babáról vagy már iskolás nagy gyerekről. 

 

Mindig nagy élmény, mikor újszülött érkezik a házhoz. A fiatal szülők hónapok óta várják az új családtagot, lázasan készülnek, ágyat, pelenkázót, ruhákat, utazókosarat vásárolnak, és persze elkezdik a pici szobájának berendezését. Egy falmatrica könnyen feldobhatja a várva várt kisbaba új otthonát. Választhatunk rózsaszín virágmintásat, vagy egy igazi hercegnő kastélyát, ami minden kislány álma. Díszíthetjük állatokkal vagy autókkal a falat, ha kisfiú érkezik a családba. Vagy akár dekorálhatjuk úgy a szobát, hogy mind a két nemhez illeszkedjen, sőt ragaszthatunk a gyerekszoba falára három aranyos elefántot is, ezzel jelképezve, hogy az új jövevénnyel végre teljes a család. 

 

Ha a nagyobb gyermek szobáját szeretnénk végre feldobni, könnyebb a választás, ha megkérdezzük, ő milyen díszítést szeretne leginkább. A rengeteg választék közül mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet, legyen szó kedvenc rajzfilmfiguráról, aranyos állatokról, kedvenc hobbiról. A falmatrica arra is nagyon jó megoldás, ha két gyermeknek kell egy szobán osztozni, hiszen így a saját falukat a kedvük szerint díszíthetik, mindenkinek meglesz a saját kis kuckója. 

 

A dekorálásnak csak a fantázia szabhat határt, nézz körül falmatricáink között, és válaszd ki, nektek melyik lenne a legmegfelelőbb!