Blog
2021.02.18 18:32

Így jelentsd be, hogy babát vársz

A legboldogabb hír egy pár életében, mikor kiderül, hogy megfogant a várva várt baba. Természetesen az nem kérdés, hogy te, az anyuka hogyan tudtad meg a hírt, az apuka viszont rengeteg kreatív módon szerezhet róla tudomást, minden csak kreativitásodon múlik. Nem érdemes elsietni, ez egy hatalmas hír, ami megérdemli, hogy a lehető legjobban meglepje a boldog apukát. A legjobb, ha minél inkább a párodra, a párkapcsolatodra szabod a meglepetést, gondold át mi a hobbija, mik a kedvencei, szokásai, mit szerettek a legjobban együtt csinálni, és utána biztosan rögtön beugrik a legmegfelelőbb megoldás.

Nézzünk meg pár kreatív módot a bejelentésre!

Legegyszerűbb, ha készítesz egy baba dobozt, amit tele raksz baba játékokkal, kiscipővel, cumival. Vehetsz egy sokatmondó babaruhát, akár csináltathatsz egyedi feliratot is rá a kedvenc sorozatotokra, könyvetekre, játékotokra szabva. Az újdonsült apuka gyorsan megérti majd, mire célozgatsz.

Mutasd meg neki, milyen aprócska is a benned növekvő élet! Végy egy szem borsót, add át neki, majd a zavarodottságát látva mondd el, hogy épp ekkora a kis csoda a pocakodban. A meghatódottság garantált!

 

Ha nagy kávé- vagy teaimádó a párod, tökéletes meglepetés egy bögre, melynek titkos üzenet van a belső alján. Kedveskedj egyik reggel kávéval, majd várd a meglepettséget az arcán, mikor megitta, és az “Apa leszel” felirat előbukkan.

Ha szeretsz képszerkesztéssel foglalkozni, szerkeszthetsz neki egy egyedi oklevelet is, amellyel apukává lépteted elő. Örök emlék marad, sőt, akár a lakás falát is díszítheti később.

Ha már nem az első gyermeket várjátok, akkor legjobb ötlet, ha a meglepetésbe bevonod a többi gyermeket is. Készíttes legjobb nővér vagy báty, esetleg nagytesó leszek feliratú kisruhákat, így mindenki egyszerre tudhatja meg a csodás hírt. Csak győzd kivárni, míg az apuka észreveszi!

 

Szervezz családi fotózást, majd egyik kép kattintása közben lepd meg a bejelentéssel a mit sem sejtő apukát. A családi fotóalbumotok egyik legszebb emléke lesz a pillanat.

Bárhogy is döntesz, bármilyen kreatív vagy egyszerű, de nagyszerű módszert választassz arra, hogy elmondd párodnak életetek legboldogabb hírét, ő mindenképpen kitörő örömmel fogadja majd. Hiszen erre vártatok, hogy közösen elindulhassatok erre a csodás kalandra, hogy együtt szülőkké váljatok.