Blog
2021.04.16 10:12

Megérkezett a baba fotózzuk le

A legizgalmasabb időszak egy család életében, mikor az újszülöttet végre hazavihetik, és ország-világnak elújságolhatják, hogy új családtag érkezett. Erre a nagy bejelentésre manapság már nagyon kreatív megoldások léteznek, így nem kell megelégednünk a kórházban készült első képekkel, melyen legtöbbször nem a legjobb oldalát mutatják az újszülöttnek és a friss anyukának.

Álljunk ellen az azonnali megosztásnak, és várjuk ki, míg teljesen felkészülve, akár egy profi fotós által olyan képek készülnek, melyeket évek után is nagy szeretettel nézegetünk majd! 

Legyünk az első fotózásnál kreatívak! Ha készítettünk párunkkal kismama fényképsorozatot is, akkor használjuk fel azt is, egymás mellé helyezve az ugyanúgy beállított képeket: egyet pocakkal, egyet babával. A kismama fotózáson kiemelhetjük gömbölyödő pocakunkat egy csinos, virágos szalaggal, melyet a baba érkezése utáni képen is felhasználhatunk, így máris megvan a párhuzam. Fotózkodjunk a babával összeillő szettben! Nincs is aranyosabb, mint mikor egy képen ugyanolyan ruhában szerepel az anyuka és a miniatűr énje.

Ha kifejezetten csak a kisbabát szeretnénk lefotózni, akkor is használhatunk kreatív kellékeket. Öltöztessük be az újszülöttet álommanónak például, egy aranyos pizsamaszett, hozzá alvósapka, csillagok és egy puha hold párna, és máris elkészíthetjük a világ legédesebb képét.

Vagy hangsúlyozzuk ki, hogy kislány született, adjunk rá egy édes tüllszoknyát és egy virágos fejdíszt, hogy mindenkit az első pillantásra levegyen a lábáról. Kisfiúknak beszerezhetünk egy igazi pasis, cowbox szettet, vagy felöltheti egy tengerész ruházatát. Ezer meg egy lehetőségünk van, csak a kreatívitásunkon múlik, milyen édes képek készülnek az új családtagról.