Blog
2021.05.05 23:38

Pelenkatáskák a kényelemért

Egy kisgyermekes anyuka ki sem mozdulhat ottonról anélkül, hogy a gondosan összekészített “túlélőcsomagját” magával ne vinné. Hiszen minden anyuka tudja, hogy egy kisgyerekkel minden megtörténhet, így mindig kéznél kell lennie több pelenkának, törlőkendőnek, plusz váltás ruhának, popsikrémnek, pótcuminak, zsebkendőnek, vizesüvegnek, kis takarónak.

Egy jól megválasztott pelenkatáska aranyat ér!  Éppen ezért jól meg kell fontolni a választást, sőt, külön alkalmakra, helyszínekre, programokra akár külön méretű, funkciójú pelenkatartót is beszerezhetünk, hogy biztosra menjünk.

A legegyszerűbb megoldás, ha egy teljes szettet veszünk, mely minden alkalomra megfelelő. Egy 4 részes Baba-Mama táska szettel minden probléma megoldható: tartalmaz egy nagy méretű és egy kisebb méretű táskát, egy pelenkabetétet valamint egy palacktartót is. 

Nagyon praktikus egy babakocsira rögzíthető táska, amit minden anyukának hasznos beszereznie. Egy ilyen táskába helyezhetünk minden fontos dolgot, aminek kéznél kell lennie a séta során: csörgő, rágóka, takaró, cumi, és természetesen bármi, ami az anyukának szükséges, mint például telefon, vizesüveg, pulóver vagy lakáskulcs.

Szerezzünk be egy pelenkázó neszeszert is, melyben a pót pelenkát mindig magunknál tarthatjuk, akár a saját táskánkban is! A kisbabákat nagyon gyakran kell oltásra és orvosi vizsgálatokra vinni, így az egészségügyi kiskönyv jó, ha mindig kéznél van. A neszeszerhez illő kiskönyv borítóval megóvhatjuk az elhasználódástól.