Blog
2021.10.21 16:44

Kézmelegítő a babakocsira

Beköszöntött az ősz, jönnek az egyre hidegebb nappalok és éjszakák, előkerülnek az egyre vastagabb és melegebb ruhaneműk. 

Valld, nincs is rosszabb annál, mint mikor a felfrissítő sétát teszed a kicsivel, jól bebugyolálod, nehogy megfázzon, büszkén tolod a helyi parkban a babakocsit, de minél tovább vagy kint, annál inkább érzed, hogy lefagy a kezed.

Így ahogy az idő egyre hűvösebbre fordul, a napi séták hossza egyre csak rövidül, majd már a sarki boltba sincs kedved kimerészkedni. Próbálkozol kesztyűvel, ami nem kényelmes, hiszen akárhányszor kiesik a kicsi cumija, vagy meg kell igazgatni a takaróját, elő akarsz venni valamit a táskánkból vagy csak fel akarod venni a mobilodat, minden alkalommal le kell szenvedni magadról, mert míg a kesztyű rajtad van, olyan ügyetlen vagy. Pedig a napi sétára, a friss levegőre a kicsinek több szempontból is szüksége van: javul a baba keringése és felgyorsul az anyagcsere, hiszen a friss levegő mélyebb és frissebb légzésre készteti; javítja a hőszabályozását, és edzi, ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben. De természetesen nem csak a gyermeknek kedvez a gyakori levegőzés, hanem neked is jót tesz. Sok friss anyukának időbe telik, míg hozzászokik az újszülöttel járó teljesen új élethelyzethez, ahhoz hogy már nem találkozik emberekkel a munkahelyén, hanem egész nap a kicsi ellátására kell összpontosítania. Éppen ezért nagyon fontos, hogy többször elhagyd a lakást, tégy a kicsivel egy frissítő sétát, esetleg a közeli parkban ismerkedj hozzád hasonló anyukákkal, akikkel meg tudod beszélni a mindennapi gondjaid, új tapasztalataidat. Mindehhez azonban az kell, hogy ne félj ősszel, a hidegebb időkben sem elindulni egy kis sétára, a fagyos kezeid miatt ne legyen negatív élmény minden levegőzés. A tökéletes megoldás a problémára, ha beszerzel egy kézmelegítőt a babakocsira! A kívül vízálló, belül puha és meleg kézmelegítő minden babakocsira tökéletesen illeszkedik, a patentokkal könnyen kialakítható kis zsebecskék a leghidegebb időjárás mellet is melegen tartja a kezeidet. Nem kell többé a kesztyű fel és levételével bajlódni, nem kell eltűrni, hogy lilára fagyjanak az ujjaid, hiszen a pihe-puha zsebecskék az út során végig melegítik a kezeidet.